Salat med græskar og halloumi

Salat med græskar og halloumi

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  • 250g græskar
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk timian
  • Salt og peber
  • 250g halloumi
  • 1 dl bulgur
  • Saft og skal fra 1/2 citron
  • 75g rucola
  • 80g valnødder
  • Crema
  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Skær græskarret ud i skiver, og læg skiverne på en bageplade. Husk at hokkaido kan spises med skræl på, bare den er vasket rigtig godt. Pensl med olivenolien. Timian drysses ud over, og krydr skiverne med salt og peber efter smag.
  • Bag græskarret ved 180 grader i ca. 10 minutter. De skal bare være helt møre.
  • Kog bulguren efter pakkens anvisning.
  • Halloumien skæres også i skiver og steges på en pande indtil den er gylden. Læg skiverne på et stykke køkkenrulle, indtil de skal lægges på salaten.
  • Når bulguren er kogt, skal citronsaft og citronskal røres ud i bulguren.
  • Anret salaten på et stort fad. Rucola i bunden, så bulgur, halloumi og græskar.
  • Hak valnødderne og drys dem udover salaten. Hæld eventuelt lidt crema på, hvis det falder i din smag.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *