Laksesalat

FORBEREDELSESTID: 15 MINUTTER

Ingredienser:

  • 200g neutral flødeost
  • 125g creme fraiche 15%
  • 200g koldrøget laks
  • 30g frisk dild
  • 35g kapers
  • 1 spsk citronsaft
  • Skal fra 1 citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Bland flødeost og creme fraiche sammen i en skål. Rør flødeosten helt ud, så der ikke er klumper.
  • Hak kapers og dild fint, og hæld det i skålen.
  • Tilsæt citronsaft og citronskal.
  • Smag dressingen til med salt og peber. Sørg for at det ikke bliver for salt – laksen tilføjer også en del salt.
  • Skær laksen i tynde skiver og hæld det ned i dressingen.
  • Rør det godt sammen og tilsæt eventuelt mere salt og peber, hvis du synes den trænger.



2 thoughts on “Laksesalat”

  • Yderst lækker og delikat laksesalat. Med en god syrlig smag, dejlig gennemgående smag af laks og et frisk pift af kapers egner denne salat sig godt til ristet eller surdejshævet brød – uhm…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *