Pasta med creme fraiche, svampe og grønkål
FORBEREDELSESTID: | TILBEREDELSESTID: | SAMLET TID: |
Ingredienser:
- 250g fuldkorns pasta penne
- 250g blandede svampe
- 3 store fed hvidløg
- 60g parmesan
- 200g creme fraiche 13%
- 2-3 håndfulde grønkål –
- 1 spsk olie
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Start med at skære svampene i mindre og mundrette stykker, og riv eller pres derefter hvidløget.
- Sæt vandet over til pastaen.
- Hak grønkålen fint, og sæt til side.
- Varm olien op på en pande ved høj varme, og tilsæt svampene og hvidløget. svampene vil afgive en del væske, og de skal først taget af varmen, når væsken er fordampet. De må gerne få lidt farve og stegeskorpe.
- Kog pasten efter posens anvisninger
- Hæld alt vandet fra pastaen og tilsæt de stegte svampe.
- Creme fraiche og parmesan røres sammen i en lille skål, inden det hældes ned til pastaen. Så er du sikker på at osten bliver fordelt.
- Tilsæt creme fraiche blandingen til pastaen og svampene og rør godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Tilsæt til sidst grønkålen og server
Bedste pastaret jeg har smagt længe! Kan virkelig anbefale!