Pasta med creme fraiche, svampe og grønkål

FORBEREDELSESTID: TILBEREDELSESTID:SAMLET TID:

Ingredienser:

  • 250g fuldkorns pasta penne  
  • 250g blandede svampe 
  • 3 store fed hvidløg 
  • 60g parmesan 
  • 200g creme fraiche 13%
  • 2-3 håndfulde grønkål – 
  • 1 spsk olie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Start med at skære svampene i mindre  og mundrette stykker, og riv eller pres derefter hvidløget.
  • Sæt vandet over til pastaen.
  • Hak grønkålen fint, og sæt til side.
  • Varm olien op på en pande ved høj varme, og tilsæt svampene og hvidløget. svampene vil afgive en del væske, og de skal først taget af varmen, når væsken er fordampet. De må gerne få lidt farve og stegeskorpe.
  • Kog pasten efter posens anvisninger
  • Hæld alt vandet fra pastaen og tilsæt de stegte svampe.
  • Creme fraiche og parmesan røres sammen i en lille skål, inden det hældes ned til pastaen. Så er du sikker på at osten bliver fordelt.
  • Tilsæt creme fraiche blandingen til pastaen og svampene og rør godt rundt.
  • Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt til sidst grønkålen og server


1 thought on “Pasta med creme fraiche, svampe og grønkål”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *