Triple chocolate cookies

  • 125g sukker
  • 125g brun farin
  • 150g blødt smør
  • 1 æg
  • 260g hvedemel
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk groft salt eller flagesalt
  • 100g hvid chokolade
  • 100g mælkechoklade
  • 100g mørk chokolade
  • Start med at piske sukker, farin og blødt smør sammen.
  • Tilføj ægget og pisk indtil det er blevet lyst og luftigt. Det er vigtigt for den endelige konsistens, at dette step ikke springes over.
  • Tilføj alle de tørre ingredienser og rør forsigtigt sammen.
  • Al chokoladen hældes i til sidst. Rør kun lige sammen, indtil al chokolade er fordelt ud i dejen.
  • Tril dejen til små kugler. Der bliver mellem 28 og 30 cookies, hvis de vejer 35g stykket.
  • De små cookiedough kugler kan både komme på køl, i fryser eller direkte i ovnen. Jeg synes personligt at de bliver bedst, hvis de ligger på køl i et døgn eller to.
  • Bag dem i 9-10 minutter ved 175 grader.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *