170g salsiccia(jeg bruger en med fennikel i, men hvilken som helst kan bruges)
65g parmesan
75g frisk spinat
2 spsk olivenolie
Salt og peber.
Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Skær græskarret ud i små tern, og vend dem sammen med 1 spsk olivenolie. Drys en lille smule salt og peber ud over. Bag ternene i 10 minutter ved 200 grader.
Sæt vandet over til pastaen, og kog det efter posens anvisninger.
Fjern skindet fra salsiccia pølsen, og del farsen i små klumper.
Varm panden op, og tilføj 1 spsk olivenolie til panden.
Steg salsiccia farsen indtil den er brunet godt af, og tilføj derefter piskefløde og madlavningsfløde.
Når pastaen er kogt og græskarret er bagt, skal det hele tilføjes til panden.
Lad det stå og simre sammen på lavt blus i 5 minutter.
Riv parmasanen og hæld det ned i retten.
Smag til med salt og peber inden spinaten tilføjes.
Spinaten skal i som det sidste. Læg gerne låg på panden indtil spinaten er faldet sammen, og rør derefter det hele sammen.