Pasta med salsiccia, græskar og parmesan

  • 250g rå græskar
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 0,5 dl piskefløde
  • 250g pasta
  • 170g salsiccia(jeg bruger en med fennikel i, men hvilken som helst kan bruges)
  • 65g parmesan
  • 75g frisk spinat
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber.
  • Start med at tænde ovnen på 200 grader.
  • Skær græskarret ud i små tern, og vend dem sammen med 1 spsk olivenolie. Drys en lille smule salt og peber ud over. Bag ternene i 10 minutter ved 200 grader.
  • Sæt vandet over til pastaen, og kog det efter posens anvisninger.
  • Fjern skindet fra salsiccia pølsen, og del farsen i små klumper.
  • Varm panden op, og tilføj 1 spsk olivenolie til panden.
  • Steg salsiccia farsen indtil den er brunet godt af, og tilføj derefter piskefløde og madlavningsfløde.
  • Når pastaen er kogt og græskarret er bagt, skal det hele tilføjes til panden.
  • Lad det stå og simre sammen på lavt blus i 5 minutter.
  • Riv parmasanen og hæld det ned i retten.
  • Smag til med salt og peber inden spinaten tilføjes.
  • Spinaten skal i som det sidste. Læg gerne låg på panden indtil spinaten er faldet sammen, og rør derefter det hele sammen.
  • Server gerne med lidt friskrevet parmasan.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *