One pot wonder med græskar, kylling og chorizo

  • 50g chorizo
  • 200g kylling
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rødløg
  • 1 squash
  • 1 fennikel
  • 2 gulerødder
  • 300g rå græskar
  • 2 dåser flåede tomater
  • 1 dåse fyldt med vand
  • 1 dåse limabønner
  • 2-3 håndfulde frisk spinat
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt og peber
  • Start med at skære alle ingredienserne ud. Det gør resten af processen noget lettere.
  • Kylling og chorizo skæres i tern.
  • Rødløg, og fennikel skæres i tynde skiver.
  • Squash, gulerødder og græskar skæres i tern.
  • Varm olivenolien op i en mellemstor gryde.
  • Svits chorizoen af i olivenolien, og tilføj kyllingen efter et par minutter.
  • Kom rødløg og og fennikel ned i gryden, og svits det af, indtil løgene er blevet gennemsigtige.
  • Tilføj paprika og spidskommen og rør det godt sammen.
  • Resten af grøntsagerne kommes ned i gryden. Rør igen godt sammen, og svits det hele i et par minutter.
  • Tilføj de flåede tomater. Fyld den ene dåse med vand og hæld det ned i gryden.
  • Læg låg på gryden. Nu skal det hele stå og simre på lavt blus i ca. 30-40 minutter – alt afhængigt af størrelsen på grøntsagsternene.
  • Dræn limebønnerne for lage, og skyl dem inden de hældes i gryden.
  • Lad det herefter stå og simre i ca. 10 minutter.
  • Smag til med salt og peber. Tilføj eventuelt mere spidskommen eller paprika, hvis du synes den kan trække det.
  • Tilføj spinatbladene og læg låg på gryden indtil de er faldet sammen.
  • Rør sammen og server.
  • Velbekomme!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *